0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0 грн 

Видалення данних TATTOO CRM

TATTOO CRM не вимагає створення облікового запису або входу в систему для використання застосунку.

Дані, які користувач вводить у застосунку TATTOO CRM, зберігаються локально на пристрої користувача, якщо інше прямо не зазначено у відповідній функції застосунку.

Щоб видалити дані TATTOO CRM, користувач може видалити відповідні дані безпосередньо в застосунку або видалити застосунок зі свого пристрою.

TATTOO CRM не використовує Facebook Login і не створює обліковий запис користувача на основі даних Facebook або Instagram.

Якщо ви вважаєте, що ми зберігаємо будь-які персональні дані, пов’язані з вами, або маєте запит щодо видалення даних, зв’яжіться з нами:

Email: managertattoomagazin@gmail.com

Після отримання запиту ми перевіримо наявність відповідних даних та, якщо вони зберігаються нами, видалимо їх відповідно до застосовного законодавства.


User Data Deletion — TATTOO CRM

TATTOO CRM does not require users to create an account or sign in to use the application.

Data entered by users in the TATTOO CRM application is stored locally on the user's device unless otherwise explicitly stated for a particular feature.

To delete TATTOO CRM data, users can remove the relevant data directly within the application or delete the application from their device.

TATTOO CRM does not use Facebook Login and does not create user accounts based on Facebook or Instagram data.

If you believe that we store any personal data associated with you, or if you have a request regarding the deletion of your data, please contact us at:

Email: managertattoomagazin@gmail.com

Upon receiving your request, we will verify whether any relevant data is stored by us and, if applicable, delete it in accordance with applicable law.